Bouw & Advies

ME Bouw & Adviesbureau is een bouwkundig adviesbureau dat zich zowel op de particulieren als de zakelijke markt richt. Het werkterrein van ME Bouw & Adviesbureau omvat alle mogelijke opdrachten op het gebied van bedrijfshuisvesting, utiliteitsbouw en woningbouw. De bedrijfsstructuur omvat voornamelijk het adviseren, realiseren en begeleiden van diverse bouwprojecten. Hierbij kunt u vooral denken aan verbouw, aan- en uitbouw en nieuwbouw maar ook kleine of grootschalige renovatie projecten met onze ervaren team klussers.

Projectmanager
De projectmanager is de ‘coördinator’ van het bouwproces. Als vertrouwenspersoon van de opdrachtgever stuurt en coördineert de werkzaamheden van alle betrokken partijen. Als u weinig of geen ervaring hebt in de omgang met aannemers en andere partijen is het aan te bevelen dit uit te besteden. De kosten voor goed bouwmanagement wegen niet op tegen de meerkosten die kunnen ontstaan door ondeskundigheid. Het beheersbaar houden van (meer)kosten, de planning, organisatie, kwaliteit en oplevering.

Kopersbegeleiding
Zowel aannemers als projectontwikkelaars kunnen ons ook benaderen voor de inventarisatie van koperswensen. U houdt het eenvoudig voor uzelf en laat de kopersbegeleiding aan ons over. Samen stellen wij de keuzelijsten op en de gemaakte keuzes verwerken wij duidelijk in. Wij voeren controles uit op technische haalbaarheid en beheersen van het meer- en minderwerk. Bovendien structureren wij het contact met de leveranciers en zorgen wij voor individuele offertes.